.

.

lördag 5 november 2022

Höstlov

Vilket jävla piss lov rent ut sagt.
Först skulle jag åka med på studiedagarna på måndan och tisdan, så på lördagen och söndagen kände jag mest stress och sen ångest. Jag tyckte på ett sätt att det kunde bli kul att åka iväg men eftersom större delen av det vi ska göra i inte rör mig så bestämde jag mig för att stanna hemma ist, då släppte stressen och ångesten och Nelli och jag hade världens bästa dagar, på måndagen med promenad i farsta och Bus eller godis på kvällen och på tisdagen åkte vi till Haninge centrum och det var så mysigt sen gick det åt helvete....
På kvällen började Nelli kräkas på onsdagen var hon dålig och jag hade ont i magen och var lös i magen så jag knappt vågade lämna toan. På torsdagen mådde hon bättre och jag sämre, jag hade så ont i magen att jag försökte sova bort dagen för det var bara då jag inte kände den absurda smärtan. Sen på natten började jag kräkas, och igår låg jag hela dagen med alla möjliga smärtor efter natten.
Japp jätte kul nu är det helg och snart dax att jobba igen. 
Jag som hade världens plan för lovet... Långpromenader och styrketräning varje dag så att jag skulle må så bra som möjligt när det var dags att börja jobba igen. 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)