.

.

fredag 11 oktober 2019

Fredag

Jag var uppe tidigt i morse med killarna och Nelli vaknade också tidigt, kanske för att hon hörde oss här nere.
Leo ville absolut åka med 7.21 tåget och då åkte Robin också för han hade lovat att åka med Leo så här stod  jag kvart över 7 och visste inte vad jag skulle göra. Så jag hann vika masa tvätt och fixa innan jag och Nelli åt frukost.
Sen har jag mest spelat spel med Nelli, man hinner inte göra så mycket när hon är hemma.
Hon var pigg och glad under dagen så vi spelade massa spel och vid 14.30 kom både Robin och Leo hem, vi pratade lite om skolan och sen ville Nelli spela igen så Robin erbjöd sig att spela med henne och då ville leo också spela.
Men tyvärr urartade det sig ganska fort. Nelli kan inte göra någonting tillsammans med Robin och Leo utan att härja.
Hon både hoppar tjoar klättrar runt, krånglar med reglerna gnäller på alla andra och ska bestämma vad alla får och inte får göra. Hon lyssnar inte alls när vi säger åt henne att sluta och även Robin och Leo säger åt henne att sluta men då sätter hon igång och storgråter och skriker ist.
Tillslut fick Leopanik och gick därifrån och då gick Robin också.
Kvart över fyra skulle Leo åka på innebandyträning men efter kaosen med Nelli fick han panikattack och bara grät så jag frågade om han skulle stanna hemma men det ville han inte.

Vid middagen idag igen började Nelli må sämre och sämre men hon lyckades äta innan det blev riktigt dåligt, hon fick feber och vid 18.40 frågade hon om vi skulle gå upp och lägga oss och straxt därefter upptäckte vi att hon sov, hon var illröd i ansiktet och lät jätte mycket när hon sov.
Då kom Leo hem från träningen och fick lite mat men han mådde jätte illa, vet inte om det var psykiskt efter kaosen innan träningen.
Nelli vaknade straxt innan nio och då gav jag henne alvedon hostmedicin och så gick jag och hämtade innhalatorn eftersom hon flåsade, kan ju ha berott på den höga febern men jag ville vara säker.
Robin började leka med Tuffs och stoppade godis i hans boll och tuffs sprang runt som en galning och lekte med Robin och då började Nelli också skratta lite grann.





Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)