.

.

torsdag 17 oktober 2019

Vårdcentralen

 I förrgår ringde jag vårdcentralen och sa att jag behövde ett läkarintyg till jobbet för att jag varit hemma och vabbat med Nelli i en veckasköterskan sa att hon skulle återkomma och det gjorde hon i morse och sa att Nelli behövde komma dit och träffa en läkare för att få ett intyg. jag och Nelli gick till vårdcentralen, jag hade tid klockan 10.15 för att prata om min sköldköttel. Jag passade på att fråga om han kunde skriva ut ett läkarintyg men det kunde han inte så jag och Nelli fick sätta oss och vänta på drop in läkaren.
Vi vänta ett tag men det var det värt för läkaren var jätte bra, han lyssnade länge länge på nelli och sa att hon lät trång så vi ska inhalera henne också tog vi blodprov men han sa att vi kunde gå hem eftersom vi väntat så länge så skulle han ringa om blodprovet visade något. 
smmanlagt var vi på vårdcentralen i två timmar.

När vi kom hem sattevi oss och spelade spelat vi köpte igår.
En stund efter att vi kom hem kom Leo hem från skolan så han ville också vara med och spela samtidigt som vi pluggade på hans religionsprov.
Efter ett tag fick jag syn på en blåsa på Nellis läpp och gick in och läste mailet från dagis igen och klickade på länken till vattkoppor, men jag tänkte at hur skulle hon kunnat få det vi har inte varit utanför dörren på över en vecka, MEN det stod att blåsorna kommer 10-12 dagar efter att man blivit smittad och innan blåsorna bryter ut är det vanligt att manfår feber och  känner sig sjuk så det är väl vattkoppor eller svinkoppor för dom ser likadana ut på bilderna.
Jag upptäckte en till på läppen och nu på kvällen en på benet.











Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)