.

.

onsdag 23 oktober 2019

Vilken härlig dag

I dag har Robin och Leo studiedag så båda är hemma hela dagen.
Jag och Nelli vaknade redan kvart över sju och gick ner och tittade på datan och Nelli på tv.
Sen vaknade Leo vid halv tio nånstans så han och Nelli åt pannkakor med nutella och grädde till frukokost och tittade på Henry danger.
Jag fick helt plötsligt lust att gå en promenad längs sjön, det har jag nog inte gjort på flera år, så jag tog Nelli i vagnen och gick.
Den här vagnen var inte så lätt att köra på skogsvägen och jag var lite rädd att den skulle gå sönder. Det var otroligt tungt att köra Nelli upp för alla backarna så det känns som jag fick rejält med motion.
Vi stannade på en badplats och Nelli åt ett päron och sen fortsatte vi hemmåt.
När vi kom hem hade Robin vaknat.
På kvällen hade Robin handbollsträning och Leo var sargvärd på innebandyn så jag och Nelli blev alldeles ensamma.
Nelli ville ta ner docksängen men jag sa att vi måste plocka bort saker då och helt plötsligt tyckte Nelli att det var jätte kul att städa så då passade jag på såklart och vi städade så mycket att när jag tittade på klockan var den redan sex så vi värmde på lite rester till middag. Sen startade jag diskmaskinen men det gick så där, den fyllde på vatten och stog sedan och brummade så jag startade om och startade om men den verkar vara helt trasig. Jätte kul.

Jag och Nelli tittade på film när Robin kom hem från träningen så han åt middag och tittade på film med oss, det tycker jag är jätte mysigt.







Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)