.

.

måndag 29 juli 2024

Insidan ut 2

Micke och Nelli åkte på bio ett tag på eftermiddagen ä. Så skönt att hon får göra något kul. Jag har inga pengar så jag kan inte göra något med henne så det känns kul att hon får göra lite saker på sommarlovet 

lördag 27 juli 2024

Ensamma hemma.

Nelli och jag har bara varit hemma och gjort ingenting så vi bestämde oss för att gå på en promenad då började det så klart ösregna så vi väntade ut det i en tunnel. Sen gick vi och köpte pizza. Jag köper aldrig pizza flt att det är flr dyrt så jag passade på nu när det bara car jag och Nelli.

måndag 22 juli 2024

Piss

Det känns bokstavligen som att jag ska börja gråta hela tiden. 
Jag har uppenbarligen inte insett hur mycket man använder båda händerna. 
Jag kan typ inte göra nånting. Tom få av mig byxorna när jag ska på toa är ett problem. Diska är också en upplevelse. 
Och när jag inte har ont glömmer jag bort mig och tar tag i något och då gör det jätte ont. 

söndag 21 juli 2024

Seriöst !

Hur svårt kan det vara att få det rätt,?
Jag köper att det inte går att förutse vädret till 100%
Men att 3 väder appar säger att det är övervägande molnigt just nu när det inte finns ett moln på himlen är obegripligt. 
Dom behöver inte en spå vädret dom kan bara titta ut genom fönstret det skulle tom jag klara. 

Jag och Nelli vill ju passa på att gå till stranden  när det för en gångs skull är sol, eftersom det har varit kallt, molnigt eller regn i flera veckor men idag skulle det vara molnigt och regn from kl 15. 


fredag 19 juli 2024

Varför kan ingenting bara vara bra?
Varför måste det alltid hända dåliga saker?
Så jävla sjukt.
Igår morse vaknade jag och min klocka satt fast på armen jag skakade armen men inget hände så jag tog av mig den och hade världens knöl på handen med en liten kula som jag kunde flytta runt. 
Jag försökte strunta i det men men smärtan blev bara värre och värre under dagen. 
Idag var jag hos doktorn som sa att det var ledvätska som läckt ut och det blir bra efter 2-3 veckor om jag inte anstränger handleden. 
Jätte kul. 

tisdag 16 juli 2024

Stranden

I dag kom vi äntligen iväg till stranden. 
En dag på stranden är det bästa jag vet och jag har tänkt på det många gånger under året att det var så dålig sommar förra året så jag och Nelli var bara tre gånger på stranden.
Och nu är det samma sak igen....
Jag solade lite på balkongen på förmiddagen för jag ville passa på eftersom väderprognosen da att det bara skulle vara moln på eftermiddagen.
Men så kände jag att jag ville göra något med Nelli och picknick i skogen går bort pga min ormfobi som blir värre varje år.
Så jag tänkte att vi kan lika gärna ha picknick på stranden och kan vi bada är det en bonus. 
Nelli ägnade hundra år åt att blåsa upp sin nya enorma badring. Men mär vi badade hittade jag ett mini hål så det var nog det som bidrog till att det tog så lång tid att blåsa upp.
Vi hann faktiskt bada en bra stund innan molnen kom.
Jag fryser så nu badar Nelli med en kompis från skolan. 

lördag 6 juli 2024

Dåligt väder varje dag


 Jag är så fruktansvärt styrd av vädret. 

Höst vinter och vår blir jag deprimerad varenda gång det regnar.

Men på sommaren blir jag deprimerad av moln. Alls lust och glädje bara försvinner och kommer inte tillbaka när det är molnigt varje dag. Allt käns bara piss och helt värdelöst.

När vi har haft soliga och varma dagar då kan jag tycka att det känns bra med någon regning dag. Då städar jag och fixar allt som jag har struntat i när solen skiner och då kan jag tom tycka att dett är roligt att göra sånt som jag inte måste som att städa i skåp, sortera garderoberna, och sånt.

Men nu när det är molnigt VARJE dag känns inget kul.


torsdag 4 juli 2024

Sega dagar

Det känns som vi alla har varit trötta och sega dom senaste dagarna. Varje dag har jag tänkt att i morgon ska jag gå ut och springa men orken har inte funnits och det har inte hjälpt att nelli inte kunde somna i förrgår utan någon anledning så vi somnade vid tolv och sov ända till tio och i går somnade hon straxt efter elva och vi som till tio idag också.
Men efter frukosten var Nelli med tindra och jag kände mig rastlös så jag gick ut och sprang runt mossen och det var jätte skönt. 

tisdag 2 juli 2024


 Idag åt vi middag i tältet för första gången. Det var Tindra och Nelli som ville det. Det var jätte mysigt. Lite trångt med maten men det gjorde inget. 

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)