.

.

söndag 1 december 2013

1.a advent

a day from hell
Först blev jag rejält magsjuk på natten och kräktes fram på småtimmarna.
Vid halv 9 väckte Micke mig och Leo (som också var vaken hela natten, inte på grund av magsjuka utan för att han inte kunde sova) och vi gick ner i vardagsrummet och åt frukost, tände första ljuset  och  tittade på advents kalendern. Så långt jätte mysigt.... sen började vi känna lukten av bränt, Micke gick ut i köket och hela köket och lite av hallen var HELT rökfyllt.
Jg har aldrig sett sån rök i hela mitt liv den var typ brun svart och fy fan vad det luktade.
Det var nämligen så att brödrosten ploppde inte upp mackorna så det var därifrån röken kom.
Nu har det gått 12 timmar och stanken är fruktansvärd, trots att jag tog bort gardinerna (som jag hängde upp i går) och vi har haft köksfönstret på vid gavel hela dan och balkong dörr och ytterdörren också.
Kan säga att man kräks inte mindre av den här lukten.


Jag ville inte ha nån traditionell adventsljusstake i år utan en med siffror och block ljus, men trots att Micke jämt köper ljus till mig hade vi inte 4 likadana oanvänd,  men det passar ju in denna katastrof advent, i veckan får jag köpa nya :)vises

4 kommentarer:

Susanne sa...

Efter regn kommer solsken.
Kram

Reseblogg sa...

kram på dig Michaela! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt. Jag skriver själv en reseblogg om Kina, inte riktigt samma tema som du kanske ;-)

Fortsätt skriva! Kram <3

/Andreas

Lotte sa...

Phu, tur det inte började brinna iallafall!!!!
Hoppas du frisknat till nu♥

Michaela sa...

Tack snälla ni ♥
Andreas: Kul att höra :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)