.

.

måndag 16 december 2013

Lilla Robin

Vi har varit hos doktorn hela dan idag med Robin (förut var det Leo som vi sprang runt med nu är det Robin) eller eg är dom inga doktorer,utan en logopedi mottagning, dom tittar på hur han läser skriver och pratar. Robin mular och biter ihop tänderna när han pratar.

När vi gjorde utredningen på Leo fick vi fylla i massor med frågor och alla som vi svarade Nej på tyckte vi stämde in på Robin så vi bokade en tid med skolläkaren som inte tyckte att allt var lika självklart, (tycker ofta att det är så att har du ett tyst och "snällt" barn då ser läkarna inte felen, men på någon som Leo som är vild som en liten apa då är dom jätte snabba att säga att det är nåt fel. utan skickade oss ist till Robins gamla doktor som undersökte hans motorik och muskelsvaghet, hit till logopederna och till Bup, Bup har vi redan varit på och hon valde att gå vidare med en utredning. 


vises

2 kommentarer:

På Selmas gata sa...

Vad är det som Robin utreds för? (du behöver inte svara)Jag tycker att det är intressant det du säger, att de är snabbare på att agera om ens barn är av det "vildare" slaget. Men man har väl t.ex. sett att flickor med adhd har andra symtom än pojkar, med det tänket så missar man ju alla dom.

Michaela sa...

Dom tror ADD/ Autism

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)