.

.

torsdag 7 mars 2019

Handla handla handla

Oftast så köper jag det mesta på nätet men ibland måste man åka runt och göravissa saker ändå så idag passade jag på när jag var ledig.
Jag hade tänkt ta bussen för det tycker Nelli är kul men såklart ösregnade det idag och det är ganska långt att gå från bussen så jag frågade om morfar kunde skjussa oss.
Vi börjademed Elgiganten där jag lämnade tillbaka Leos hörlurar som han fick i julklapp, mikrofonen sprakar så hans kompisar klagar och för det priset borde det inte kunna ske.
Sen så ville jag köpa en ny rakapparat för den vi har är jätte dålig att raka med det blev fläckar och ränder. Jag pratade med säljaren på den avdelningen som var totalt inkompetent, han visade två rakapparater och sa att de var bäst, jag frågade om en annan som jag tyckte verkade bra så sa han att den är bara till för att raka skägg med det går inte att raka hår. Men det står att den här kammen är till för hår säger jag och visar bilden på baksidan av kartongen. Ja med den kan man kippa hår säger han..
När jag sedan gick till kassan passerar jag en hylla där ligger samma rakapparat  med alla tillbehöramma så man kan prova. jag blev så arg så jag klagade i kassan.
Vid det här laget hade Nelli blivit hungrig så hon och pappa gick till grillen och åt lunch och då  gick jag ner till mediamarkt och pratade lite med dom om hörlurar och så gick jag in på XXL och tittade lite men köpte bara ett tre pack strumpor till Leo, jag ville köpa lite varmare strumpor till honom men det är svårt att hitta, förut tyckte jag att det var dom ända strumporna som fanns i affärerna men nu finns bara tunna.
Sen gick vi äntligen till Plantagen för att köpa påskliljor men vid det här jaget började jag bli tröt  i huvudet så det var inte ens kul. Jag blir så efter några timmar i affärer, det känns som jag blir både fysiskt och psykiskt trött och då får jag svårt att se, jätte svårt att förklara men det är som att allt blir suddigt och och jag kan inte tänka.
men jag köpte mini påskliljor och Nelli köpte en Primula också köpte vi en Tusensköna i kruka, Nelli fick en sån av en blomsterhandlare men den dog så förra sommaren letade jag efter en ny åt henne men hittade ingen. Hon på plantagen sa att det är den första blomman som kommer på våren så därför säljs dom nu.
Sen åkte vi till Bauhaus och köpte  decorplast, som var poängen med hela resan från början och det var tur att jag visste exakt innan vad jag skulle ha för annars hade jag inte fått med mig någon hem.
Vid det här laget började Nelli också bli trött.








vises


Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)