.

.

torsdag 31 januari 2019

Olycks dag

Nelli gillar att ordna allting själv och hon gör allting så himla fint.
Idag när vi skulle äta frukost tog hon gram brickan och juice, drickmugg, macka som hon rostat själv, nussa (och hon är så duktig, igår tog hon fel bur och då sa jag att det är den andra hon ska ta så idag visa hon burken och sa -idag tog jag rätt burk mamma)

På eftermiddagen gick hon upp och hämtade byxor och så hörde jag världens brak och hur hon skrek så jag sprang dit och då låg hon på golvet i hallen och skrek och skrek (med byxorna på huvudet). Hon sa att det gjorde ont i armen och så som hon skrek trodde jag att hon hade brutit den, man hör skillnaden på gråt och den här sortens skrik.
Vi kylde ner armen med ärtor, majs och paprika och då sa hon att det kändes bättre och jag kände och klämde lite och hon grimascherade när jagklämde mitt på underarmen sen gick hon och höll på lite med sina leksaker men sedan gick hon till soffan och skulle klättra upp och då började hon skrika absurt igen och höll sig om armen. Sedan gick hon och höll i armen närhon gick omkring så tillslut lindade jag armen.
Sen somnade hon på soffan, jag tror hon var trött efter allt som hänt.






vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)