.

.

torsdag 20 februari 2020

Morgon

Nelli vaknade klockan 7 idag fast vi kunde sova ända till 8. Jag vaknade först klockan 6.15 när Leo gick ner. Trots att han är så liten låter han så mycket när han går ner i trappan. Sen vaknade jag av sopbilen och sen vaknade Nelli så då gick vi ner. Typisk när man har sovmorgon. Men det är ändå skönt att vi har fått in bra rutiner. Men det har tagit sin tid, (och nu kom jag på att det är lov nästa vecka 😪) Eftersom jag alltid har jobbat på eftermiddagen så har Nelli kunnat sova så länge hon har velat på förmiddagen och därför har vi aldrig haft bråttom i säng på kvällen utan oftast har hon somnat kring nio, halv tio och sovit till 9 dan därpå men nu när vi går upp vid halv 7-7  så har vi försökt komma i säng tidigt på kvällarna men det tar så oerhört lång tid tycker jag att få kroppen att ändra dygnsrytmen. Fast jag kom i säng vid 21-22 så somnade jag ändå inte förens vid elva -tolv och var helt död när larmet ringer på morgonen.
I tisdags satte Nelli och jag nytt rekord, då sa vi god natt typ 19.35.
Sen hörde jag och Robin ljud och det lät som dom kom uppifrån så jag gick upp och tittade och då låg Nelli i sängen och var pigg, så jag frågade om hon hade varit uppe och gjort något. Och hon svarade att hon var så pigg så hon hade städat och när jag tittade så hade hon städat undan alla sina leksaker. När jag tänkte efter så insåg jag att hon är ju inte van att lägga sig så tidigt så det är inte konstigt att hon var pigg. 
Nu känns det lite typiskt att det blev lov när vi båda har börjat somna vid en bra tid men det kommer inte kännas så kul när hon vaknar klockan 7 under lovet när man äntligen får sova så länge man vill. 
Eftersom hon vaknade så tidigt hann hon pyssla i nästan 1.5 timmar 😂 medan jag låg i soffan och mådde skit. Känns som jag har blivit sjuk. 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)