.

.

tisdag 23 augusti 2022

Tisdag

 Leos första dag på gymnasiet gick jätte bra. Han glömde hänglåset men det spelar ingen roll. Han tog medicinen och det funkade bra. Han sa att klasskompisarna var jätte trevliga.

Jag är så otroligt glad över att det gått så bra och att allt har löst sig med gymnasiet. Nu kanske jag äntligen kan börja koppla av.

Det finns inga ord som kan beskriva hur jag har mått dom senaste veckorna

Jag släppte det lite efter mötet med syon den 7 juli eftersom då var det inget vi kunde se eller göra fram till den 9e augusti när reservantagningen var klar. Men då startade helvetet för mig. Men nu kan vi lägga det bakom oss men det kommer ta tid innan jag slutar älta allt. Det är en av de största nackdelarna med mig adhd att min hjärna bara fortsätter att älta saker som är/eller har varit jobbiga. Även om jag säger åt mig själv att sluta tänka på det så ploppar det upp i hjärnan och så kommer ilskan eller ångesten.

På eftermiddagen var jag sjukgymnasten men det kändes helt meningslöst jag fick prova en tens apparat som jag kan få låna för 100kr men det är bara smärtlindring.

Jag vill inte ha nån smärtlindring jag vill bli bra i ryggen så jag kan leva ett normalt liv

Som det är idag kan jag inte motionera, träna eller fungera normalt på jobbet. Efter att ha varit ute med barnen på rasten har jag så ont att jag måste sitta ner. 

Jag fattar inte heller varför det helt plötsligt har blivit så här illa. Jag har hittills bara haft ont i ryggen om jag stått böjd länge eller gått absurt mycket. 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)