.

.

onsdag 4 augusti 2021

Idag smsade Nellis kompis och frågade om hon ville leka. Nelli har saknat henne massor och blev så glad.
När jag kom hem efter att ha lämnat henne satte jag mig på altanen med en ny bok och en kopp kaffe men när jag hade läst 2 sidor öppnade morfar grunden. Han hade varit och köpt cement. Jag ville höja plattorna vid grinden och lägga cement framför för att det är som en grop vid grinden så när det regnar eller blir snöslask så får vi vada ut. 
Men precis när vi hade börjat så bör det små regna och sedan ökade det till totalt ösregn jag var rejält blöt när jag kom in.
Straxt därefter började det åska rejält. 
Leo tyckte det var jobbigt, jag hade tänkt antingen fixa hemma eller bara läsa idag när Nelli inte var hemma eftersom när hon är hemma får jag inte läsa ifred. Men nu med det sjuka ösregnet och åskan så kändes det bättre med en film. Så jag tänkte att vi kunde se någon skräck film nu när inte Nelli var hemma.
Men Robin skulle åka på fotboll och hans kompisar var redan där för att dom inte hade något att göra så då åkte Robin dit. 
Leo var sur arg och besviken men efter lite övertalning så tittade han och jag på skräckfilm och åt popcorn och bullar och det var jätte mysigt.
Sen lekte vi med knäppa Tuffs ett tag. 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)