.

.

torsdag 9 maj 2019

Vilken cirkus.

vi kom hem från doktorn, mm vid 12, och då hann jag faktiskt spela med Robin en stind innan det var dags att ge dom lunch.  sen kom Leo hem, jag rakade hans hår och sedan skulle han åka till innebandy träningen, och då började Robin att göra iordning sig och när han gick så gick jag och Nelli och handlade, vi gick också in på apoteket för att hämta ut Robins medicin men den fanns inte hemma så den var dom tvungna att beställa. Sen gick vi  ut med hunden och sedan började vi laga mat.
Micke skulle se om han kunde hämta Robin efter handbollen för på torsdagar kommer han från innebandyn samma tid som handbollen slutar.
Vid 19.10 smsade jag Leo och frågade vart dom var och jag smsade Robin om han var på väg hem.
Jag får svar av Leo som svarar: vi sitter utanför hallen och väntar på trög Robin.
Och Robin svarar: Nej sitter i hallen med en kompis som är i dåligt skick så det dröjer nog lite.
Så jag skickade smsade till leo att det har hänt något med en lag kompis så be pappa gå in och kolla vad som hänt.
Sen startade cirkusen, jag smsade leo och frågade hur det gick och han svarade dåligt, ambulansen är på väg. Så Robins tränare åkte med i ambulansen och Micke åkte efter till sjukhuset och plockade upp Robins tränare och skjussade tillbaka honom till hallen. Så dom var inte hemma förens tjugo i nio. Maten var rätt kall, Nelli var gnällig och Leo på fruktansvärt humör. Säkert pga det dom hade varit med om och det förstår jag men det dumma med Leo är att han blir fruktansvärd mot alla, alltså elak och dum. Robin vill mer prata.
Nellis kväll blev ju skit eftersom det här startade när maten var klar, så tillslutgav jag henne mat och hon frågade så fint om jag kunde äta med henne och jag svarade att så fort jag är klar i telefonen men det blev jag aldrig för jag pratade både med Micke och pojkens mamma ända tills dom klev innanför dörren här hemma.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)