.

.

torsdag 27 juni 2019

5 års kontroll

I dag har vi varit på 5 års kontroll med Nelli och hon frågade om Leo ville följa med och det var tur det för hon skulle vaccinera sig men det visste jag inte.
Idag var sista besöket på BVC och det var lite tråkigt för vi fick ny BVC sköterska och hon var jätte trevlig och som vanligt visade det sig att världen är liten, hennes barnbarn går i Leos klass och ska börja i samma skola som honom till hösten.

Vi började med att mäta henne och hon var 114 cm lång och den vägde vi henne och hon vägde 20kg.
Sen gjorde vi syntest och som vanligt när det är något nytt så blir hon lite nervös och blyg men sen när hon inser att det inte är farligt eller läskigt så skrattar hon och tycker att det är jätte kul, och göra synkontroll tyckte hon var jätte kul för det är ju som en lek där sköterskan pekar på en bokstav och Nelli ska peka på samma.
Sen var det dags för vaccinationen, hon blev lite nervös och när sköterskan frågade vart hon ville sitta så valde hon att sitta hos Leo.
Hon sa aj när hon fick sprutan och så kom det någon tår men sen var det över och så fick hon och Leo varsin tatuering och så fick Nelli en sagobok och ett klistermärke och boken var samma som en serie på tv som hon gillar jätte mycket









Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)