.

.

söndag 23 juni 2019

Äntligen

Jag hatar vår altan så himla mycket. Allt är fult och hemskt och jag går alltid omkring och tittar på alla andras altaner och tycker att dom har så fint och önskar att jag också hade det.
Jag har tittat på rotting matgrupp till altanen i flera år men dom kostar så mycket pengar, (helst skulle jag vilja ha en soffa men dom kostar 8-9 000kr) men idag köpte jag äntligen nya möbler, det blev inte dom som jag hade tänkt/tittat på för jag tyckte dom var osköna att sitta på.
Vi var in på Bauhaus och köpte målarfärg också så att jag kan måla om väggen på altanen också.
När vi kom hem passade jag på att titta på en film med Robin för Nelli var hemma hos mormor och morfar en liten stund och Robin smsade när vi var och handlade och frågade om jag skulle komma hem snart och om vi kunde titta på en film isf.

Leo är så himla rolig.
Jag frågade om han ville titta på vad jag hade köpt när jag var iväg på dagen och det ville han.
Och han blev så glad, och tyckte det var så fint också sa han -Nu kan vi sitta ute och äta (as kul för det kunde vi ju innan också) och nu får ingen smutsa ner det här bordet och lägga massa skräp och saker uppepå.
Och jag håller med vi har en jäkla förmåga hemma hos oss att bara ställa ifrån oss saker överallt. Och Micke har en jäkla förmåga att släpa hem absurda mängder saker som han ställer någonstans och sedan står dom där för alltid.
Att köpa nya saker är tydligen kul för alla i familjen... Tuffs la sig på rygg på mattan under bordetpå en gång när den var på plats och sen kröp Nelli också in där och frågade om det kunde bli hennes nya koja.




vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)