.

.

onsdag 23 september 2020

Idag har det varit riktigt dåligt, i går och i måndags gick det ganska bra att jobba men idag mådde jag så dåligt att jag knappt kunde göra någonting på jobbet.
Pappa hämtade mig på jobbet och på vägen hem stannade vi till på posten för mitt paket från IKEA hade kommit så han hjälpte mig att hämta det. 
Jag har aldrig beställt något från IKEA förut. 
Av en slump hamnade jag på deras hemsida när jag googlade efter glödlampor, dom är så fruktansvärt dyra överallt men på Ikea kostade dom bara 19 kronor så såg jag att frakten bara var på 39 kronor, och jag har länge velat ha en ny pall till badrummet men jag kände att jag inte riktigt kunde be pappa skjussa mig ända till Ikea för att köpa en pall för 39 kronor. Så jag la till den och ett par gardinstänger i varukorgen för allt är så mycket billigare på Ikea jämfört med andra affärer, för att se om frakten blev dyrare men det blev den inte så det var lätt värt att beställa hem sakerna för 39 kronor det blev ändå mycket billigare än om jag hade köpt lamporna och gardin stången på någon annan affär. 
När jag kom hem tog jag en Alvedon och en ipren och la mig och vilade för annars skulle jag inte klara att gå och hämta Nelli men efter en timma så snurrade fortfarande rummet huvudvärken var fruktansvärd och jag svettades som en galning så jag tog febern bara för att kolla och då hade jag 38.1 så undra vad den var innan jag tog tabletterna. 
Paketet från Ikea får jag öppna någon annan dag när jag orkar. 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)