.

.

lördag 20 juli 2019

En dag på stranden

Idag vi badat flera gånger, köpt lite glass på stranden och kastat massa boll i vattnet. 
Efter frukosten spelade jag lite fotboll med Leo och det var rätt mulet men det blev snabbt varmt så vi skyndade ner till stranden och badade. Nelli lekte lite med några barn medans jag och Leo kastade boll i vattnet. Sen ville Leo spela fotboll igen för han tyckte det blev kallt och lite tråkigt och Nelli leka i en klätterställning på stranden, men efter lite fotboll tyckte Leo att det vart varmt igen, och då såg vi en kiosk som vi inte sett förut så vi köpte varsin glass och gick och satte oss på filten på stranden. Sen badade jag och Leo ända tills det blev dags för middag men först tog vi en promenad till campingen bredvid vår, det är mer en allmän camping så dom har en liten affär så vi gick in i den och tittade lite och sedan gick vi till husvagnen och åt middag.

Efter middagen gick jag och diskade medans Leo spelade fotboll och Nelli lekte på lekplatsen.
Sen gick vi till en gräsmatta precis bredvid campingen och spelade fotboll, det var det roligaste jag har gjort på länge, jag och Nelli varpå lag och det betyder enligt Nelli att vi måste hålla varann i handen så vi höll i hand och sprang efter bollen och försökte ta den från Leo.
Nelli skrattade och skrattade och sprang så sjukt mycket, tillslut var jag helt färdig och frågade om hon ville vila för hon var också helt slut men nej hon ville fortsätta lite till.
Men sen satte hon sig och tittade på min mobil en stund så passade jag och Leo varann en stund innan vi gick tillbaka till husvagnen och borstade tänderna och gick och la oss.
Nelli ville ha husvagnsmys, vilket betyder se på film och fika i sängen.








vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)