.

.

lördag 13 juli 2019

I morse när jag vaknade kände jag för att spela minigolf för dom har en minigolfbana på campingen och varje dag har  Leo och Nelli haft massa förslag på vad dom vill göra men nu känns det som vi har gjort allt.
Men Leo var deppig och dan och ville titta på djur, (förstår inte vart han får alla ider ifrån) men han googlade och hittade en djur affär i centrum så vi gick dit.
Men tyvärr hade de inte så många djur, bara några hamstrar som uppenbarligen är natt djur och en papegoja.
Jag älskar fåglar och tycker att det är jätte kul men barnen har väl inte samma farsination som jag men...….
Den här papegojan kunde prata så Leo fastnade där och ville inte gå hem och jag förstår honom.

När vi kom tillbaka till campingen åt vi lite lunch och sedan gick vi och badade för att Leo och Nelli verkligen ville det men jag tyckte att det var för kallt men om dom vill bada är det lika bra att passa på.
Sen gick vi och spelade minigolf. Jag och Leo tyckte nog att det var roligast, Nelli tröttnade efter ett tag och lekte lite med saker hon hittade på banan.

Sen gick jag och diskade, jag hade frågat om Leo kunde hjälpa mig eftersom det var så mycket men Nelli ville verkligen leka i lekparken och jag kände att hon kunde få göra det för hon har frågat varje dag om hon får leka där men det blir bara korta små stunder för vi har gjort så mycket annat.
Men efter några minuter kom en jätte arg Leo och en storgråtande Nelli för då var dom osams om något. Leo hjälpte mig med disken medans Nelli satt på en bänk utanför och grät så högt hon kunde.
Leo ville att viskulle gå tillbaka till husvagnen men de går ju inte eftersom jag hade börjat diska redan.
Men sen slutade hon sura efter en stund och så kom hon in och hjälpte till med disken och dom hade riktigt roligt.

Vi åt lite middag och sedan diskade vi igen, Leo sa att han var för trött för att hjälpa till och då sa jag att nu vet du hur det känns att vara mamma.
Men han följde med och diskade igen utan särskilt mycket tjat.
Den här gången var det inte så mycket disk men Leo och Nelli hade massa åsikter om hur domskulle diska och vem som skulle göra vad så det tog nog lika lång tid som gången innan när vi diskade, men det gjorde ingenting.
När dom har kul och vi inte har någon tid att passa så spelar det ju ingen roll.

















vises


Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)