.

.

lördag 13 juli 2019

På sommarlovet och lite grann under den sista månaden har Leo varit på ett fruktansvärt humör, hela tiden varje dag och det tär på mig otroligt.
Jag vet inte vad det beror på och jag lyckas inte ändra på det på något sätt.

När Leo fyllde år önskade han sig en Griezmann Frankrike tröja men jag missade att han sa Frankrike så jag köpte en Real Madrid tröja till honom. och typ samma dag som jag hämtade ut den på posten pratade vi om vad han önskade på sin födelsedag och då insåg jag att jag hade köpt fel tröja och eftersom han knappt önskade sig något i år så kändes det fruktansvärt att en av tre saker dessutom var fel.
 Så jag började leta efter en Frankrike tröja men alla jag hittade hade en leveranstid på ca 4-5 veckor men jag beställde en iaf utifall att den andra tröjan skulle vara katastrof.

Någon vecka innan viskulle åka på semester så pratade vi om hans humör och beteende och han sa själv att han inte förstår varför och skyllde på alla mediciner och han sa att nån form av belönings system fungerar bättre än bestraffning och för många år sedan hade vi ett belöningssystem ett tag och det fungerade men nu när dom är så stora är det svårt att ha ett belöningssystem om man inte är milionärer, när vi hade det förra gången var han ju mycket mindre så då var belöningen tex att han fick hyra en film på fredag kvällen.
Men så …..  Veckan innan vi skulle åka kom hans Frankrike tröja så då pratade jag med honom om det här med belöning och sa att jag hade en riktigt riktigt bra belöning till honom också pratade vi om vad jag ville  att han skulle ändra på och listan var hur lång som helst.
 Men det gick otroligt bra redan från första dagen. Det hände några gånger att han gjorde samma fel men varje gång stoppade han säg och sa tex,Jag vet att jag sa så där men jag stoppade mig när jag kom på, har jag förstört allt nu?
Den här gången hade jag inte sagt någon speciell tid eller exakta regler som man egentligen ska göra men jag tyckte att det var svårt eftersom det inte var en sak som han skulle förändra.
Så jag kände idag att han har bättrat sig så mycket och eftersom han följde med och verkligen hjälpte mig med disken så kunde han få sin belöning.
Jag sa några gånger under tiden när han frågade om han kunde få den snart att belöningen verkligen var wow så jag ville att vi fortsatte några dagar till.
Och när han öppnade paketet så vart han helt mållös. Han satte huvudet i händerna och började nästan gråta sen satt han bara och skakade på huvudet om och om igen så det blev en belöning för mig med.






vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)